Pensionstal, fokkerij & hengstenhouderij
Het Kruissewegje in Heinkenszand


Stageplaatsen

Ben je nog op zoek naar een leuke, afwisselende, uitdagende,... stageplaats? Dan zijn wij misschien op zoek naar jou!
Er is op het bedrijf mogelijkheid tot inwonen in een eigen appartement.

Jouw functie:
Dagelijkse verzorging paarden, voeren, binnen/buiten zetten, stalwerkzaamheden, eventueel mee trainen/longeren/rijden, groomen, opzadelen, assisteren bij vee-/tandarts en hoefsmid, begeleiding geboortes veulens,...

Ge´nteresseerd? Neem contact met ons op.

Sinds 2013 zijn wij een erkend leerbedrijf bij Aequor en hebben wij het Veiligheids-certificaat van de Stichting Veilige Paardensport.
VOF Het Kruissewegje is gelegen in Heinkenszand, Zeeland, Nederland. Aanvankelijk richtte onze hengstenhouderij zich voornamelijk op de trekpaardenfokkerij, daarnaast hadden we zelf wel enkele warmbloed en Friese merries waar (recreatief) mee gereden werd en om mee te fokken.

In 2010 werd onze accommodatie volledig vernieuwd en kon deze begin 2011 in gebruik genomen worden. In de grote hal bevinden zich de binnenbak, stallen, wasplaatsen en solarium, zadelkamer,... . In de schuur langs het woongedeelte zijn vijf ruime (hengsten)boxen en het K.I.-station ondergebracht. Sinds het einde van 2011 is er -naast voor onze eigen paarden (Warmbloeden, Friezen en Trekpaarden)- ook plaats voor een twintigtal pensionpaarden.

Onze activiteiten en diensten hebben zich zo gaandeweg uitgebreid tot: Voor meer informatie kan u ons steeds vrijblijvend contacteren.
Willem en Ilona Bal-Weezepoel